Η ομελέτα είναι πάντα το εύκολο και γρήγορο φαγητό ή ορεκτικό. Την λατρεύουν μικροί και μεγάλοι και συνοδεύει πάντα το τσιπουράκι ή το ουζάκι, σε μεγάλες κουβέντες με νόημα με τους φίλους.
Η συνταγή μας είναι μία μικρή πινελιά στην κλασσική ομελέτα , με το υγιεινό σπανάκι. Δείτε το και πείτε μας!!
Υλικά:
300γρ σπανάκι κατεψυγμένο
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
2 κ.σ. ψιλοκομμένος άνηθος
4 αυγά
λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο λάδι και προσθέτουμε το κρεμμυδάκι να μαραθεί.
- Στην συνέχεια ρίχνουμε το σπανάκι, ανακατεύουμε λίγο και προσθέτουμε τον άνηθο.
- Μόλις σωθούν τα πολλά υγρά, χτυπάμε τα αυγά ελαφριά και τα προσθέτουμε.
- Ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά.
- Στην συνέχεια προσθέτουμε το τυρί, λίγο πιπέρι και δοκιμάζουμε αν θέλει αλάτι.
Καλή σας όρεξη!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου