Ομελέτα με σπανάκι

Η ομελέτα είναι πάντα το εύκολο και γρήγορο φαγητό ή ορεκτικό. Την λατρεύουν μικροί και μεγάλοι και συνοδεύει πάντα το τσιπουράκι ή το ουζάκι, σε μεγάλες κουβέντες με νόημα με τους φίλους.
Η συνταγή μας είναι μία μικρή πινελιά στην κλασσική ομελέτα , με το υγιεινό σπανάκι. Δείτε το και πείτε μας!!

Υλικά:
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
2 κ.σ. ψιλοκομμένος άνηθος
150γρ τριμμένο τυρί της αρεσκείας σας (κεφαλοτύρι ή γραβιέρα ή φέτα)
λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
  • Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο λάδι και προσθέτουμε το κρεμμυδάκι να μαραθεί.
  • Στην συνέχεια ρίχνουμε το σπανάκι, ανακατεύουμε λίγο και προσθέτουμε τον άνηθο.
  • Μόλις σωθούν τα πολλά υγρά, χτυπάμε τα αυγά ελαφριά και τα προσθέτουμε.

  • Ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά.
  • Στην συνέχεια προσθέτουμε το τυρί, λίγο πιπέρι και δοκιμάζουμε αν θέλει αλάτι.



Καλή σας όρεξη!!


Σχόλια