Παγωτό βασική συνταγή με τρία υλικά

 Το παγωτό που φτιάξαμε είναι το πιο εύκολο, γρήγορο και πεντανόστιμο παγωτό που φτιάξατε ποτέ. Μπορείτε να φτιάξετε την βασική συνταγή και να σερβίρετε με όποιο γλυκό κουταλιού θέλετε ή με σιρόπι βύσσινο ή όπως αλλιώς θέλετε εσείς. Φαντασία και όρεξη να υπάρχει και το αποτέλεσμα θα είναι πάντα ένα. ΤΕΛΕΙΟ!! 



Ας το δούμε λοιπόν

Υλικά:

Εκτέλεση:

  1. Σε μία λεκάνη χτυπάμε για 5 λεπτά με το μίξερ, στην μεσαία ταχύτητα  την κρέμα μέχρι να σφίξει και να στέκεται. Την θέλουμε να γίνει μία σφιχτή σαντιγί.
  2. Κατόπιν ρίχνουμε μέσα το ζαχαρούχο και ανακατεύουμε απαλά με μία μαρίζ ή μία ξύλινη κουτάλα, με φορά από κάτω προς τα επάνω, για να μην χαλάσουμε τον όγκο της σαντιγί.
  3. Αφού ομογενοποιηθούν τα δύο υλικά, ρίχνουμε και την βανίλια και ανακατεύουμε να πάει παντού.
  4.  Το παγωτό είναι έτοιμο για την κατάψυξη, όπου θα μείνει τουλάχιστον 4 ώρες.
  5. Σερβίρετε με ένα σκουπ σε μπολ και γαρνίρετε με ότι εσείς θέλετε. Με κάποιο σιρόπι της αρεσκείας σας, με σοκολάτα που έχετε λιώσει πρώτα σε μπεν μαρί, με κομμάτια γλασαρισμένων φρούτων, με ξηρούς καρπούς, με τρούφα σοκολάτας με κας κας, με ότι σας αρέσει τέλος πάντων. Δεν υπάρχει εμπόδιο και όριο στην φαντασία.
Καλή επιτυχία και Καλή Όρεξη!!

Tip:

  1.  Στην φωτογραφία εμφανίζουμε το παγωτό που φτιάξαμε σε μία αποσπώμενη φόρμα. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να καλύψετε την φόρμα σας με αντικολλητικό χαρτί.
  2. Τα OREO που βάλαμε στερεώθηκαν αφού ρίξαμε πρώτα μία μικρή ποσότητα παγωτού στην φόρμα για να στερεωθούν.
  3. Τα γλασαρισμένα φρούτα θα πρέπει πρώτα να τα ξεβγάλετε και να τα στεγνώσετε πολύ καλά. Καλό θα είναι να το κάνετε από την προηγούμενη ημέρα και αφού στεγνώσουν να τα ψιλοκόψετε και να τα βάλετε στο ψυγείο.

 Επιστροφή στα Γλυκά ψυγείου

 http://proiontaghs-syntages.blogspot.gr/p/blog-page_53.html


Σχόλια