Γιουβέτσι κοτόπουλο με Κους Κους



Υλικά:

Εκτέλεση:

  1. Τοποθετούμε το κοτόπουλο στο ταψί και το πασπαλίζουμε με το καρίνο, το αλάτι και το πιπέρι
  2. Προσθέτουμε από πάνω την κονσέρβα τα ντοματάκια, το ελαιόλαδο και 2 ποτήρια νερό.
  3. ανοίγουμε τον φούρνο και ψήνουμε σε δυνατή φωτιά, μέχρι να ροδίσει.
  4. Στο μεταξύ βράζουμε το Κους Κους, να γίνει αλ ντέντε.
  5. Μόλις ροδίσει το κοτόπουλο από την μία πλευρά, το γυρίζουμε και προσθέτουμε το Κους Κους βγάζοντας το από την κατσαρόλα με μία τρυπητή κουτάλα.
  6. Το ανακατεύουμε μέσα στο ταψί, να πάρει χρώμα από την σάλτσα του κοτόπουλου.
  7. Αν η σάλτσα είναι λίγη, προσθέτουμε στο ταψί λίγο από την κατσαρόλα που έβρασε το Κους Κους, τόσο όσο να είναι το φαγητό ζουμερό.
  8. Το βάζουμε πάλι στον φούρνο, να δέσουν τα υλικά, περίπου για 15 λεπτά, προσέχοντας να μην στεγνώσει πολύ.
  9. Αν χρειαστεί προσθέτουμε ακόμα λίγο νερό από την κατσαρόλα.
  10. Μόλις φτιάξατε ένα υπέροχο και πολύ γευστικό γιουβέτσι.

Σερβίρετε με ξηρή μυζήθρα ή όποιο τυρί σας αρέσει.



Σχόλια