Φασολάκια λαδερά με πατάτες και χάντρες




Υλικά:
Εκτέλεση:
  1.  Σε μια ρηχή και πλατιά κατσαρόλα, ζεσταίνετε σε μέτρια θερμοκρασία το ελαιόλαδο και σοτάρετε τις πατάτες, το κρεμμύδι και τις χάντρες για 5-6 λ, ανακατεύοντας συχνά.
  2. Προσθέστε τα φασολάκια, τα μυρωδικά, τα αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε λίγο ακόμα.
  3. Προσθέτετε το ντοματάκι και 1 ποτήρι νερό και αφήνετε να σιγοβράσουν για μισή ώρα με 40 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
  4. Εάν  χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό ακόμα και τα αφήνουμε να βράσουν καλά και να μείνουν μόνο με την σάλτσα τους.
  5. Σερβίρετε ζεστά τα φασολάκια σας με φρέσκο ψωμί και μπιφτέκια λαχανικών και αν δεν νηστεύετε με τυρί φέτα.
 


 

 Επιστροφή στα λαχανικά

 http://proiontaghs-syntages.blogspot.gr/p/blog-page_53.html