Αρνάκι με χυλοπίτες στον φούρνο


Υλικά
Εκτέλεση:
·         Πλένουμε το κρέας και το πασπαλίζουμε με αλάτι πιπέρι και λίγη μουστάρδα.
·         Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρέας από όλες τις πλευρές. Μόλις γίνει το κρέας το βάζουμε στην άκρη.
·         Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε την ντομάτα, αλάτι-πιπέρι και ζάχαρη.
·         Προσθέτουμε 2 λίτρα νερό και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει το αρνί.
·         Μεταφέρουμε το φαγητό μαζί με το νερό του σε ένα πυρέξ ή ταψί που να χωράει.
·         Προσθέτουμε τις χυλοπίτες και καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο.
·         Ψήνουμε σε μέτρια θερμοκρασία 180 C για 40 περίπου λεπτά.
·         Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και αφήνουμε για να πάρει ένα χρώμα, για 5 λεπτά.
Το κρέας από αρνάκι ή κατσικάκι με χυλοπίτες στο φούρνο είναι έτοιμο

  Συμβουλές
  • Μπορείς να προσθέσεις τα μπαχαρικά της επιλογής σου!
  • Κάνε την ίδια συνταγή και με άλλα ζυμαρικά

Σχόλια