Κουλουράκια με μαστίχα Χίου και ταχίνι

 


Υλικά :
Εκτέλεση :
  1. Μέσα σε μια λεκάνη της κουζίνας χτυπάμε με το μίξερ το ταχίνι και την ζάχαρη, μέχρι να ασπρίσει.
  2. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά, ζυμώνουμε την ζύμη καλά και πλάθουμε τα κουλουράκια σε ό,τι    σχήματα θέλουμε.
  3. Τα ψήνουμε στους 160 βαθμούς στρώνοντας στο ταψί λαδόκολλα, για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσουν.
  4. Αν θέλετε , τα πασπαλίζετε με σουσάμι, πριν τα ψήσετε.
Το διαβάσαμε στα Μοναστηριακα - Άγιον Όρος