Ομελέτα με γαρίδες

 

 Υλικά

Εκτέλεση 

      1.      Σε ένα τηγάνι και σε μέτρια φωτιά βάζουμε ελαιόλαδο
2.      Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και ανακατεύουμε για 2 λεπτά
3.      Προσθέτουμε τις γαρίδες και το σκόρδο
4.      Ανακατεύουμε μέχρι να πάρουν χρώμα
5.      Χτυπάμε τα αυγά με αλάτι-πιπέρι και μαϊντανό
6.      Ρίχνουμε στο τηγάνι και αφήνουμε για 4 λεπτά μέχρι να γίνει η μία πλευρά
7.      Γυρίζουμε από την άλλη και αφήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα

Η ομελέτα με γαρίδες είναι έτοιμη!

TIP: Αν δεν μπορείτε να γυρίσετε την ομελέτα, (ούτε εγώ μπορώ), μόλις ρίξετε τα αυγά, σκεπάστε με ένα καπάκι κατσαρόλας. Η θερμοκρασία θα ψήσει και την επάνω πλευρά.


ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!


 

Σχόλια