Ομελέτα με γαρίδες
Υλικά
- 4 αυγά
- 150 γρ. γαρίδες κατεψυγμένες
- 1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Αλάτι - Πιπέρι
- 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- Λίγο μαϊντανός
Εκτέλεση
1.
Σε ένα τηγάνι και σε μέτρια φωτιά βάζουμε ελαιόλαδο
2.
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και ανακατεύουμε για 2 λεπτά
3.
Προσθέτουμε τις γαρίδες
και το σκόρδο
4.
Ανακατεύουμε μέχρι να πάρουν χρώμα
5.
Χτυπάμε τα αυγά με αλάτι-πιπέρι και μαϊντανό
6.
Ρίχνουμε στο τηγάνι και αφήνουμε για 4 λεπτά μέχρι να γίνει η
μία πλευρά
7.
Γυρίζουμε από την άλλη και αφήνουμε μέχρι να πάρει χρώμα
Η ομελέτα με γαρίδες είναι έτοιμη!
TIP: Αν δεν μπορείτε να γυρίσετε την ομελέτα, (ούτε εγώ μπορώ), μόλις ρίξετε τα αυγά, σκεπάστε με ένα καπάκι κατσαρόλας. Η θερμοκρασία θα ψήσει και την επάνω πλευρά.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου