Πέρκα φιλέτο με σάλτσα πιπεριάς




Υλικά

Εκτέλεση
  1. Πλένουμε και κόβουμε σε μερίδες τα φιλέτα της πέρκας.
  2. Κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες.
  3. Τα τοποθετούμε σε ταψάκι, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε και την ρίγανη.
  4. Τρίβουμε τις πιπεριές στον τρίφτη και απλώνουμε τις πιπεριές μαζί με το ζουμί τους, πάνω από το ψάρι και τις πατάτες.
  5. Ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, το ελαιόλαδο, τον χυμό από το λεμόνι και 1 έως 2 ποτήρια νερό.
  6. Ψήνουμε στους 200ºC, μέχρι να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα.
  7. Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές ή με ρύζι basmati.

Καλή όρεξη!!

Σχόλια