Ρώσικη σαλάτα


Υλικά
Εκτέλεση
    1. Βράζουμε τα λαχανικά (αρακά, φασολάκια, καρότα, πατάτες) φροντίζοντας να παραμείνουν τραγανά.
    2. Στραγγίζουμε και κόβουμε σε κυβάκια τις πατάτες. Κόβουμε σε κυβάκια και τα αυγά.
    3. Ρίχνουμε τα λαχανικά σε σαλατιέρα, αλατοπιπερώνουμε, και περιχύνουμε με λίγο χυμό λεμόνι.
    4. Προσθέτουμε την κάππαρη, τα αυγά, τα αγγουράκια τουρσί (ψιλοκομμένα) και αν θέλουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.
    5. Ανακατεύουμε με τη μαγιονέζα έτσι ώστε να καλυφθούν όλα τα υλικά.
 Καλή επιτυχία!!!
 Μπορείτε να τη διατηρήσετε στο ψυγείο για μερικές μέρες σε καλά κλεισμένο μπολ.
Την αρχική συνταγή την διαβάσαμε στο συνταγές της παρέας