Μακαρόνια με κιμά με μείγμα μπαχαρικών

Εάν ανήκετε στους πιστούς της μακαρονάδας, αυτή η συνταγή θα σας αφήσει... με το στόμα ανοιχτό!!!



Υλικά

Εκτέλεση 
 
  1. Βάζουμε στην μικρή κατσαρόλα το λάδι και τσιγαρίζουμε τον κιμά και το κρεμμύδι, μέχρι να αλλάξει χρώμα ο κιμάς, φροντίζοντας να μην σβολιάσει.
  2. Ρίχνουμε τον σάλτσα, το μείγμα μπαχαρικών και το μπούκοβο και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να πιει το περισσότερο ζουμί (περίπου 40').
  3.  Έχουμε βράσει τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
  4.  Τα σουρώνουμε και σερβίρουμε ζεστά με μπόλικο τυράκι.
Το κολπάκι για να μην λασπώνουν τα μακαρόνια.

Γεμίστε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό και αφήστε το πάρει μια βράση.
Τότε ρίξτε μέσα 2 κουτ. σούπας αλάτι και 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (έτσι δεν θέλουν βουτύρωμα στο τέλος) και ρίξτε τα ζυμαρικά, ανακατεύοντας συχνά μέχρι να γίνουν αλ ντέντε.
Αν επιμένετε να τα βουτυρώσετε, τότε απλά βάλτε να κάψει λίγο ελαιόλαδο σε ένα μπρίκι και όπως είναι καυτό ρίξτε το στα μακαρόνια και ανακατέψτε καλά.