Ταραμοκεφτέδες


Υλικά

Εκτέλεση

1) Μουσκεύουμε τον ταραμά σε λεκανίτσα με νερό για 1/4 της ώρας. Τον σουρώνουμε καλά με λεπτή σήτα και τον βάζουμε σε άλλο μπολ (το νερό το πετάμε)

2) Ρίχνουμε το κρεμμύδι, το ψωμί, άνηθο, μαϊντανό και δυόσμο το πιπέρι και ζυμώνουμε το μίγμα

3) Αν βγει αραιό ρίχνουμε λίγη φρυγανιά 1 - 2 κουταλιές

4) Ζυμώνουμε το μίγμα και πλάθουμε κεφτέδες. Τους αλευρώνουμε και τους τηγανίζουμε κι απ' τις δυο πλευρές. Τους βγάζουμε και τους ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί. Τους σερβίρουμε ζεστούς. Καλή όρεξη!

Τοδιαβάσαμε εδώ