Κεμπάπ με σως γιαουρτιού και πέστο βασιλικού



Υλικά
Εκτέλεση
  1. Για το κεμπάπ: Ζυμώνουμε τον κιμά με όλα τα υλικά της συνταγής. Αλατοπιπερώνουμε και αν το μείγμα είναι λίγο αραιό, προσθέτουμε λίγη γαλέτα για να σφίξει ο κιμάς.
  2. Πλάθουμε τα κεμπάπ, τα περνάμε στα ξύλινα καλαμάκια και τα ψήνουμε στον φούρνο στους 200 βαθμούς για 15 λ. Παράλληλα κόβουμε τις πίτες σε μικρότερα κομμάτια και τις ψήνουμε για 10 λ στον φούρνο.
Για τη σως γιαουρτιού: Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε με σαλάτα , πατάτες τηγανιτές , αραβικές πίτες.
 Το διαβάσαμε εδώ